Reviews

Marike


  Heerlijke Koffie 29-04-2022 13:43 uur Zeer vriendelijke dame, heerlijke Latte & bovenal gezellige uitstraling. Mag niet ontbreken bij een gezellig festival.

KDV Robinson


Voor een tuinfeest op ons kinderdagverblijf wilden wij onze ouders eens extra verwennen. Patricia had veel op de kaart staan en zelfs een leuk drankje voor de kinderen bedacht. We hebben genoten van speciale koffies! De mobiele koffieaanhanger heeft een hele leuke uitstraling en kun je op veel (buiten) evenementen kwijt. De prijs kwaliteit verhouding is ook aantrekkelijk. Het was een succes!

Loes


09-02-2022 om 14:41 uur

De Kogi Kar was onderdeel van de alternatieve Kerstviering van ons bedrijf, die wegens Covid maatregelen buiten gehouden moest worden. Patricia serveerde ook Glühwein om de Kerstsfeer er goed in te brengen. Service en samenwerking waren prima en de producten waren lekker. Wat ons betreft een succes!

Lianne


05-02-2022 om 14:53 uur

Met deze Kogi Koffiekar was het feest helemaal compleet. Van de gasten veel positieve reacties, vriendelijke mensen, goede koffie en er werd vooraf goed meegedacht. Een aanrader:)

Laat uw eigen review voor ons achter

    Uw naam:

    Uw mailadres:

    Uw review: